Antena Căutare

Masina lui Flinstone, pe drumurile moderne

Masina personajului de desene animate Fred Flinstone ar putea fi vazuta, in curand, pe soselele din intreaga lume, informeaza Daily Mail.

HumanCar Imagine PS, care are o capacitate de patru persoane si care poate atinge aproape 100 km/h, este o masina ce functioneaza numai cu ajutorul fortei umane si poate deveni usor un instrument pentru a te mentine in forma.

Masina este conceputa de inginerul Charles Greenwood, care a lucrat la acest proiect mai bine de 40 de ani. In momentul in care in vehicul exista patru persoane, aceasta poate functiona numai prin forta umana, insa este dotata si cu o baterie electrica pentru cazul in care sunt mai putini pasageri.

Pentru a fi pornita este nevoie de cateva manivele care sa balanseze masina, lucru ce poate fi facut usor de un adult normal. HumanCar Imagine PS poate urca un deal cu o viteza de circa 50 km/h, iar pe drum drept poate atinge 100 km/h.

Este de asteptat ca vehiculul sa fie pus in vanzare anul viitor, cand vor exista circa 800 de precomenzi, iar costul sau se va ridica la 10.000 de lire sterline.

Momentan se lucreaza la construirea unui acoperis, pentru ca masina sa poata fi folosita in orice conditii meteorologice.

De asemenea, specialistii doresc sa integreze tehnologia moderna in ceea ce pare a fi masina lui Flinstone, urmand sa o doteze cu GPS cu touchscreen si cu sisteme de sunet si de comunicatii. Nu vor lipsi nici airbag-urile.

FOTO! Noul BMW Seria 1 M - mezinul de 335 CP... DRIVE TEST: Nissan Juke - o jucarie simpatica si extravaganta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x