Antena Căutare

Modificari de la TVW pentru BMW seria 1

Atunci cand vine vorba de BMW seria 1 M Coupé, unii tuneri trec la treaba si propun fel si fel de modificari. In urma cu doar cateva zile, RevoZport a prezentat pachetul cu modificari pentru micul sportiv BMW, iar acum a venit randul germanilor de la TVW Car Design sa introduca un program de tuning, in care sunt incluse unele schimbari estetice si ale performantelor.

Probabil esti curios sa stii din ce este alcatuit pachetul oferit de TVW. In primul rand, din punct de vedere vizual, in partea din spate a aparut un spoiler nou si un eleron discret, ambele realizate din fibra de carbon.

Daca te vei uita la masina pe partea laterala vei vedea un set nou de jante care au dimensiuni de 20 de inci si s-ar putea sa observi ca garda la sol este mai joasa, deoarece tunerul TVW a adaugat noile suspensii ajustabile KW. Mai mult decat atat, tunerul spune ca acestea ofera mai mult confort, dar oare este cineva interesat de acest lucru? Poate, dar mai degraba atentia se va indrepta catre modificarile in privinta performantelor.

Tunerul TVW Car Design a umblat sub capota, iar acolo a gasit un motor de 3.0 litri cu 6 cilindri in linie, care avea din fabrica 335 CP. Putin, si-au spus probabil cei de la TVW, asa ca au crescut puterea motorului pana la 420 CP si au imbunatatit viteza maxima care era limitata electronic la 250 km/h pana la aproximativ 300 km/h. Ce zici, iti place cum suna?

Citeste si Top Gear Romania!

Soferi, vi se pregateste ceva! O noua politie, alte amenzi... Hyundai i30, rival pentru Ford Focus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x