Antena Căutare

Nürburgring: Noul BMW M5, mai rapid ca Porsche 996 Turbo?

Neoficial, noul BMW M5 a inregistrat un timp mai bun pe Nürburgring Nordschleife decat Porsche-ul 996 Turbo si este cu mai putin de o secunda mai lent decat Ferrari-ul F430. Interesant!

Orice constructor de masini sport care se respecta isi boteaza "progenitura" la Nürburgring, pe varianta Nordschleife. Iar timpii sunt trecuti intr-un clasament "all time", etalonul Nürburgring fiind recunoscut si respectat de cei muscati de microbul cailor putere.

Noul BMW M5 (F10) nu putea lipsi de la "altar". Chiar daca este un sendan premium, litera "M" se bate contra-cronometru pentru suprematie in acest segment. Potrivit site-ului fastestlaps.com, M5-ul 2012 a reusit un timp de 7:55 pe Nordschleife, obtinand locul 70 in topul celor mai rapide masini de serie.

Vi se pare clasarea slabuta? Nici gand. Daca timpul va fi confirmat oficial, noul BMW M5 este mai rapid decat Porsche-ul 996 Turbo si cu doar aproape o secunda mai lent decat Ferrari-ul F430, bolizi ce fac parte din cu totul alta clasa.

Noile Volkswagen se vor conduce singure, prin functia Temporary Auto Pilot!... Un nou concept futurist marca Aston Martin. Vezi cum arata!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x