Antena Căutare

Noul concept Citroën Numero 9 se lanseaza la Beijing

Linia DS de la Citroën – compusa din modelele DS3, DS4 si DS5 – a depasit 200.000 de unitati vandute în doi ani de la lansare. In gama va intra un model DS nou, care va fi prefigurat de un concept pregatit pentru debut la Salonul Auto de la Beijing din aceasta luna.

Denumit Numéro 9, studiul proiectat la Paris (moda, atitudini indraznete... ai prins legatura) prezinta limbajul de design pe care il va utiliza viitorul DS. Mai mult decat atat, potrivit celor de la Citroën ar trebui sa ne asteptam la alte trei modele ale liniei, mai exact un sedan premium din segmentul C, un SUV si un sedan executiv de segment D.

Citroën Numéro 9 este un concept plug-in full-hybrid, care ofera 295 CP, o autonomie de 50 de kilometri în modul exclusiv electric si o valoare a emisiilor de dioxid de carbon de 39 g/km. Desigur, oricand se poate renunta la termenul concept si vei obtine un model pe care ai putea sa-l scoti pe strazi oricand. Caroseria este de tip shooting brake, masoara in lungime aproape 4,9 metri si promite sa creeze o ambianta unica pentru toti pasagerii, datorita celor trei suprafete vitrate de pe plafon.

Citeste continuarea articolului in TopGear!

Mercedes a prezentat primele imagini cu noul G-Class... FOTO! Vezi cel mai scump garaj privat din lume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x