Antena Căutare

Noul Logan, gata pentru showroom-urile din tara. A trecut testul specialistilor

Noul Logan a trecut cu succes testele specialistilor. Masina a strabatut drumurile din regiunea Andaluzia, Spania. Logan 2 va fi introdus de maine si in showroom-urile din Romania. Pretul autoturismului ajunge la 6.700 de euro. Cu 200 de euro mai mare decat vechiul model.

“Este un motor fasnet si silentios, dar, avand in vedere ca vorbim despre un motor de 0.9 litri, la 90 de cai putere, la deal nu mai este atat de puternic”, explica Valentin Damian.
Si stie ce spune. Colegul nostru de la Gazeta Sporturilor a fost unul dintre primii care au testat noul produs de la Mioveni.

Si la sistemul de navigatie ar putea aparea unele critici. Din cauza amplasarii, atunci cand este soare se vede doar jumatate din ecran. Noul Logan are insa multe parti bune. Incepand cu designul si terminand cu pretul. Varianta de baza costa 6.700 de euro, mai mare cu 200 de euro fata de vechiul Logan.

“Vorbim despre o masina total noua si de echipamente foarte importante, care se afla acum pe masina”, spune Thomas Dubruel, director comercial Dacia si Grup Renault Romania.

De maine, noul Logan va putea fi vazut in showroom-urile din tara.

Intersectiile din Capitala au ajuns targuri gratuite pentru masini... Noile generatii Logan, Sandero si Sandero Stepway se lanseaza astazi in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x