Noul model Dacia Duster Pick-up i-a CUCERIT pe francezi! Cu ce dotari impresionante vine și de unde il pot achizitiona romanii

 

Modelul Daciei pick-up a impresionat francezii în urma unei expoziții la Hanovra, Germania.

Deși în România nu se fabrică modelul Duster pick-up,  un carosier român a pus la punct o versiune specializată pentru a satisface cererea unor clienți care au solicitat un astfel de model. Modelul este disponibil doar în America de Sud sub denumirea de Oroch,  însă românii, au anticipat nevoile care pot apărea, așa că încă de la prima generaţie a micului SUV produs la Mioveni, carosierul Romturingia a realizat o versiune pick-up pentru a o livra către Petrom şi alte companii.

Jurnaliştii de la l`Argus, au publicat un articol în care se arată surprinşi şi impresionaţi totodată de vehicul, menţionând că „o astfel de versiune este demnă de realizarea ei în fabrică”. 

Pentru românii interesați și cu un venit considerabil, trebuie să știe că poate achiziționa un frumos exemplar Dacia Duster pick-up doar de la dealerii din Germania care au 5 mașini de culoare alb și bleumarin. Cei interesați trebuie să știe că Un Duster Pick-up începe de la 21.000 de Euro si ajunge la 22.500 de Euro.Toate cele 5 exemplare care sunt de vânzare online au sub capotă motorul 1.5 dCi de 110 cp si sunt dotate cu tracțiune integrală. În plus, vin dotate cu aer condiționat, ABS, geamuri electrice, buton ECO, pilot automat, ESP. 

Sursă:Capitalfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE