Antena Căutare

O treime dintre șoferite fac accidente la volan din cauza celuilalt șofer

În urma unui studiu realizat de Business Lease România,unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate și leasing operațional, s-a ajuns la concluzia că o treime dintre accidentele provocate de femei sunt din cauza celuilalt șofer.

În urma unui studiu realizat de Business Lease România,unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate și leasing operațional, s-a ajuns la concluzia că o treime dintre accidentele provocate de femei sunt din cauza celuilalt șofer.

Compania gestionează în momentul de față peste 3.000 de autoturisme, dintre care 65% se află în București și 35% în restul regiunilor din țară, iar 75% dintre șoferi sunt bărbați și 25% sunt femei.

Studiul realizat de către Business Lease România arată că în ultimele 12 luni femeile au avut, în medie, 1.36 accidente, iar valoarea maximă a daunelor a fost de 40.000 lei.

În 2016 mai mult de 37% din totalul incidentelor raportate de către doamnele aflate la volan, , au avut autor necunoscut, majoritatea producându-se în parcare.

Cele mai multe accidente au fost în București (70%), urmat de Iași și Brașov, fiecare cu 5%, și Galați, cu 4%, celelalte orașe acumulând restul de 16% din numărul total de accidente.

Dacă ai o mașină de vânzare, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din domeniul auto.

Nu o duce la Rabla! Te poţi îmbogăţi dacă ai modelul acesta de Dacia acasă... Românii își cumpără tot mașini la mâna a doua, dar mai noi! Scad vânzările de mașini mai vechi de 10 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x