Antena Căutare

Opel Astra se face baiat de casa

Opel Astra este o prezenta atat de comuna in viata de zi cu zi, incat daca nu ai deja unul, cu siguranta ai mers macar o data in viata intr-unul. A patra generatie a compactei germane a adus, in sfarsit, un design mai bine elaborat, care a prins din prima.

Pana sa ne dam de-a latul in viitorul OPC, vom cauta scutece si suzete, fiindca noul Astra break este aici, pentru taticul care zace in fiecare dintre noi. Sigur, germanii sunt pragamtici, si au prins repede trucul cu denumirea "Sport" care, adaugata chiar si unei masini care nu este extraordinar de dinamica, atrage cumparatorii, mai rau decat le face pofta hienelor o caprioara schioapa. Asadar, noul break Astra are acea denumire pe care toti o stim si de care deja ne-am plictisit: Sports Tourer.

2010/06/16//63047-spate.jpg

Opel vrea sa depaseasca cele 25 de procente pe care varianta combi a Astrei le aducea pana acum la vanzari, asa ca pentru noul Sports Tourer sunt pregatite nu mai putin de 8 motorizari. Asta ca sa iti ia ceva pana cazi la pace cu cea care te va ajuta sa populezi bancheta din spate. Sau tu credeai ca vei face asta de unul singur?

Noutatea o reprezinta propulsorul turbo de 1.4 litri, disponibil atat in varianta de 120 CP, cat si in cea de 140 CP. In topul gamei diesel va sta motorul 2.0 CDTI, de 160 CP, cu functie overboost. Masinile cu transmisie manuala vor avea un indicator de schimbare eficienta a treptelor, precum si sistem start/stop.

In final, daca mai aveai vreo indoiala cu privire la treaba pentru care masina asta a fost conceputa, afla capacitatea totata a portbagajului: 1.550 de litri. Ai grija cum conduci, pentru ca cei dragi chiar te asteapta acasa, iar de data asta sunt mai multi ca de obicei.

sursa: Top Gear

FOTO! Vezi cum arata BMW X3 2011!... Cu Rolls Royce-ul pe apa si pe uscat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x