Antena Căutare

FOTO! Vezi cum arata BMW X3 2011!

BMW a facut publice mai multe fotografii oficiale ale modelului X3 (varianta pentru 2011), care este insa in continuare camuflat. A doua generatie a crossover-ului compact pare mai apropiata de pamant fata de actualul model.

Printre acestea se numara partea frontala, inclusiv bara care este formata acum din trei sectiuni, farurile au fost redesenate, iar grila tipica BMW este mai mare. Oglinzile laterale au fost si ele restilizate ca si pragurile laterale.

Noul model pare ca va avea un spate complet nou, care nu este atat de patratos ca la prima generatie a SUV-ului. In schimb este rotunjit, cu margini mai putin ascutite in zona lunetei, si o bara frontala care se incadreaza cu restul liniei posterioare.

2010/06/15//61930-lateral.jpg

Primele fotografii ale interiorului infatiseaza crossover-ul cu scaune din piele, ajustabile, si cu cusaturi vizibile. Acelasi design a fost utilizat si la alte parti din interior, printre care cotiera si insertiile de la portiere.

Noua generatie BMW X3 va intra la vanzare pana la finele acestui an, si se presupune ca va fi mai lat, mai lung, mai inalt si cu un ampatament marit fata de actualul X3. Toate acestea se vor traduce in mai mult spatiu pentru pasageri si bagaje. In ciuda dimensiuniilor mai mari, noul X3 va fi mai usor cu 25 de kilograme fata de actualul model.

Mai multe detalii oficiale despre BMX X3 2011 vor fi facute publice inaintea prezentarii sale de la Paris, din septembrie.

Spirra - supercar coreean... Opel Astra se face baiat de casa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x