Antena Căutare

Cu Rolls Royce-ul pe apa si pe uscat

Nu se intampla foarte des sa scriem despre lucruri care merg pe alte suprafete decat cele solide, insa in cazul de fata vom face o exceptie. O facem nu pentru ca apa, la 55 de noduri, e o suprafata mai solida decat asfaltul la 50 de grade celsius, ci pentru ca Strand Craft 122 e (sau va fi) un vehicul care face eforturi mult prea mari de a fi bagat in seama pentru a-l ignora.

De fapt, legaturile lui Strand Craft 122 cu lumea auto sunt multiple: in primul rand, uitandu-te la el nu ai cum sa nu vezi un Rolls Royce Phantom Drophead Coupe. E drept, unul care tocmai a trecut prin atelierul de tocilarie si a iesit cu niste colturi ceva mai rotunjite. Ba nu, MULT mai rotunjite.

2010/06/16//62838-vas2.jpg

Pe urma, mai sunt motoarele lui Strand Craft 122... care sunt Rolls Royce. Dar cea mai importanta dintre legaturi, si cea mai evidenta, este supercarul care sta in burtica ei si care poate sa iasa pe la pupa pentru a da o tura pe asfalt. Asta, desigur, daca ai ancorat unde trebuie vasul inainte sa deschizi garajul.

2010/06/16//62836-vas.jpg

Nu se stiu foarte multe date despre supercarul surpriza, in afara de faptul ca arata ca o mica broscuta, insa se stie ca Strand Craft 122 are o lungime de 38 de metri, o latime de 7,5 metri, o greutate de 120 de tone (asta depinde direct si de cat de mult ii vei personaliza interiorul), poate atinge o viteza maxima de 43 de noduri sau de 55 cu „booster", are monitoare cu LED de 52 de inci in fiecare camera si sistem audio realizat de Bang & Olufsen. Ce NU are? Pai nu are un reactor nuclear si nici un Geordi orb, dar cu ochelari speciali cu ajutorul carora sa poata vedea, care sa se ocupe de el.

2010/06/16//62837-interiorvas.jpg

Presupunem ca in acest moment ai fi interesat sa afli cate ceva despre pret. Ei bine, nu se stie nimic, dar credeti-ne, dar ti l-ai permite, ai fi constient de lucrul asta.

sursa: Top Gear

Opel Astra se face baiat de casa... Noul Volkswagen Jetta, prezentat la New York...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x