Antena Căutare

”Motorina, moartea întruchipată, care a răpus 100.000 de vieţi!”. Și acesta este doar începutul!

Dezbaterile despre autoturismele diesel au iscat isterie la nivel mondial. Într-un comentariu publicat de Deutsche Welle, Henrik Böhme a vorbit despre ingredientele necesare distrugerii unui domeniu cheie şi a libertăţii individuale. 

Dezbaterile despre autoturismele diesel au iscat isterie la nivel mondial. Într-un comentariu publicat de Deutsche Welle, Henrik Böhme a vorbit despre ingredientele necesare distrugerii unui domeniu cheie şi a libertăţii individuale.

Situția pare să fi scăpat de sub control. Ce urmează, se întreabă Henrik, să vedem pompieri venind cu tramvaiul la intervenții, pentru că autospecialele lor, consumatoare de motorină, nu au voie să circule pe străzi?

„Motorina, moartea întruchipată, care a răpus 100.000 de vieţi! Centrele oraşelor sunt otrăvite! Automobilul ucide în masă!”

Avem de-a face cu o campanie al cărui scop este atins cu precizie. Tot mai multe instanțe de judecată decid în favoarea restricţionării traficului pentru maşinile diesel, invocând depăşirea limitelor de poluare. Bruxelles-ul solicită standarde noi de poluare mult mai scăzute. Este doar începutul.

În mod paradoxal, pe fondul noilor standarde de poluare, mașinile emit din ce în ce mai mai puţine gaze toxice în atmosferă.

Așadar, mai este valabilă cruciada împotriva mașinilor diesel?

Problema este pe jumătate rezolvată. Soluția? Mașina electrică: silențioasă, eco, curată. Mai contează că este atât de scumpă încât doar cei bogați și-o pot permite?

Eco-vouchere 2018. Ce acte sunt necesare ca să-ți schimbi mașina... Cod Rutier 2018. Ce se întâmplă dacă nu ai CASCO, în caz de accident...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x