Antena Căutare

Salonul Auto Paris 2018. Calendar și tot ce trebuie să știi

Salonul Auto Paris 2018. Calendar și tot ce trebuie să știi. Află din articolul a1.ro în ce perioadă se desfășoară Salonul Auto de la Paris și multe alte informații utile

Salonul Auto Paris 2018. Calendar și tot ce trebuie să știi Galerie
Salonul Auto de la Paris | forcegt.com

Salonul Auto de la Paris și-a deschis astăzi porțile pentru presă,urmând ca joi, 4 octombrie să fie deschis pentru publicul larg. Expoziția va lua sfârșit pe 14 octombrie. Prima astfel de expoziție a avut loc în 1898. Până în prezent s-au desfășurat 17 expoziții auto la Salonul Auto de la Paris. Aici producătorii auto își pot prezenta ultimele lor creații.

Cele mai așteptate premiere din acest an

Audi va prezenta noul Audi A1 care se bazează pe o platformă modulară transversal. Acest nou model va prezenta o creștere în lungime față de precedentul, având un adaos de15,2 cm. Acest autoturism va fi disponibil exclusive cu un motor pe benzină.

Unul dintre cele mai așteptate autoturisme este BMW Seria 3 în caroseria G20. Mașina va fi prezentată initial în caroseria de berlină. Varianta break va apărea în 2019. Propulsoarele vor rămâne aceleași cu cele din actuala generația. Noul BMW Seria 3 va avea o platformă modulară CLAR.

Brandul DS va prezenta la Salonul Auto de la Paris noul lor crossover compact. Producătorul auto speră să își sporească astfel vânzările. SUV-ul are un design interesant, iar calitățile tehnice pot convinge orice șofer că este mașina ideală.

Kia lansează noul Kia Proceed GT. Generația precedentă era un hatchback cu trei uși. Această nouă mașină este un break sportive ce are o caroserie shooting break. Volumul portbagajului e de 594 litri, iar lungimea mașinii e de 4605 mm. Autoturismul e echipat cu motor turbo.

Noul Mercedes GLE poate fi ușor confundat cu modelul anterior pentru că designul exterior arată asemănptor. Cu toate acestea, din punct de vedere ethnic, este o mașină inovatoare. Noul Mercedes are o suspensie hidropneumatică activă și șasiul de bază cu arcuri.

Acestea sunt doar câteva dintre surprizele pregătite de producătorii auto încadrul expoziției Salonul Auto de la Paris. Fii curios să descoperi și restul modelelor pregătite de producători de top.

Sursă foto: forcegt.com, autotribute.com

Sursă de informare: www.mondial-paris.com

Dacia 2018. Ce lansare face azi la Salonul Auto de la Paris... Informațiile pe care trebuie să le știe orice șofer! Ce acte sunt necesare pentru preschimbarea permisului auto și ce bo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x