Antena Căutare

Top 5 mașini sigure pe timp de iarnă

CarZZ.ro îți propune 5 modele de mașini cu care nu îți va fi teamă să te aventurezi la drumuri lungi în condiții de viscol și gheață

Odată cu instalarea sezonului friguros, șoferii se confruntă cu vremea capricioasă care provoacă probleme pe carosabil autoturismului pe care îl conduc. Mașina ideală pentru iarnă deține caracteristici precum tracțiunea integrală și garda la sol cât mai mare. Dacă ești în căutarea unui astfel de autoturism, CarZZ.ro îți propune 5 modele cu care nu îți va fi teamă să te aventurezi la drumuri lungi în condiții de viscol și gheață.

Dacă preferi marca autohtonă Dacia, poți opta pentru un Dacia Duster, autoturism care rulează foarte bine pe drumurile offroad sau înzăpezite dacă este echipat cu tracțiunea integrală. Duster-ul dispune de trei moduri de rulare (2WD, AUTO, LOCK) ce asigură o adaptare ușoară a mașinii în funcție de condițiile de drum.

De la Suzuki poți alege modelul 4x4 Jimny care se descurcă excelent în condiții de vreme rea. Micul Suzuki Jimny este echipat cu un motor de 1.3 litri și 85 CP (are un consum mediu de 9l/100 km), reductor și blocant, ceea ce îți oferă siguranță când pleci iarna la drumuri lungi.

În topul celor mai potrivite mașini pe timp de iarnă se încadrează și Volkswagen Touareg, un 4x4 cu un design elegant și un interior premium, foarte confortabil pentru călătorii în orice condiție a vremii. Să nu uităm de dotările speciale de sezon precum scaunele încalzite, oglinzile încălzite sau ieșirile de la ștergătoare încălzite care sporesc siguranța și confortul.

Volvo C30 poate fi o alegere inspirată dacă ești în căutarea unei mașini care să nu te lase la greu iarna. Autoturismul este prevăzut cu sistem de frânare antiblocare, control al tracțiunii și o distribuție electronică a forței de frânare care te va ajuta în cazul unei frânări bruște, iar dotările interioare îți vor oferi confortul necesar pentru a te bucura de o plimbare sigură.

Jeep Grand Cherokee se face remarcat printre SUV-urile ideale pentru a face față cu brio nămeților, fiind dotat cu tehnologie de ultimă generație. SUV-ul este dotat cu sistem Selec-Terrain cu cinci funcții: Sand, Auto, Mud și Rock, care îți vor face condusul mai ușor în orice condiție a carosabilului. Dacă ai nevoie de o mașină premium, Jeep Grand Cherokee poate fi alegerea ideală în această perioadă friguroasă.

Caută-ți mașina ideală pentru nevoile tale pe CarZZ.ro, unde ai șanse să găsești oferte bune la prețuri ieftine!

Noul Cod Rutier bagă spaima în români! Un an fără permis și amenzi mai mari pentru șoferii prinși băuți la volan... Lovitură CRUNTĂ pentru șoferii ROMÂNI! Sunt mii de conducători auto care riscă să rămână fără permise timp de UN AN!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x