Antena Căutare

Tuning: Lamborghini Gallardo Victory II, by Hamann

In mod normal, am fi tentati sa ne uitam la o masina italiana supersport, modificata de un tuner german, cu sentimentul disperat pe care l-am incerca la vederea Giocondei, patata cu suc de rosii. Ei bine, pastreaza imaginea insangerata pe retina si inlocuieste orice opera de arta cu Lamborghini Gallardo LP 560-4, pe care cei de la Hamann l-au rebotezat Victory II, dupa o interventie intensa. Iar daca te astepti ca italiana sa fi fost tratatata la fel la un Range Rover, renunta la asta.

La partea exterioara, cei de la Hamann au facut ceva ce asteptam cu totii de foarte mult timp. Usile tip Lambo erau cea mai ascunsa fantezie din mintea fanilor lui Gallardo, iar daca ele vin tocmai acum, cand toti isi luasera speranta de a le mai vedea, este cu atat mai bine.

Din fericire, acesta nu este singurul artificiu de design la care au apelat tunerii. Contrastul dintre negrul mat si insertiile de carbon rosiatic, il transforma pe LP 560-4 intr-un liliac stradal care se pregateste sa taie aerul cu kit-ul sau sport si sa absoarba pe toata lumea prin priza de aer de pe plafon.

La interior, combinatia se pastreaza, cu mentiunea ca aici ea se transforma din cool in uber-cool, cum probabil a fost stabilit sa iasa, inca din brief-ul celor de la Hamann. Volanul sangeriu si consola din fibra de carbon ar face invidios pana si un proprietar de Pagani Zonda.

Pentru ca invidiosii sa nu aiba nicio obiectie, tunerii au ajustat putin puterea motorului. Astfel, Gallardo LP 560-4 Victory II a fost dus la 580 CP si 575 Nm, iar viteza maxima este de 328 km/h. Cine mai are timp acum sa planga dupa Murcielago?

Sursa: Top Gear

VIDEO: Aston contra Aston... Supercar: GTA Spano sau razbunarea ibericilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x