Antena Căutare

Tuning: MINI Clubman Streetworker - Asalt urban!

Indiferent de cat de urban era stilul lui MINI Cooper S pana acum, iata ca intotdeauna se poate gasi cineva care sa schimbe putin lucrurile. Iar daca MINI-ul zilelor noastre este conceput de germani, era de asteptat ca doar germanii sa poata reinterpreta intr-un mod cat mai incitant designul masinii. Cei mai noi din clubul tunerilor care au pus mana pe Cooper S sunt cei de la Schmidt Revolution, care au pornit de la noul lor set de jante, iar apoi nu s-au mai putut opri.

Desi compania este specializata in crearea unor roti cat mai speciale, pentru masinile care merita cu adevarat asa ceva, se pare ca MINI Clubman S nu a scapat usor de fanteziile teutone, astfel ca la numele sau s-a mai adaugat si titulatura Streetworker.

In mod clar, conceptul nu ar folosi nimanui decat pentru ceva harjoneala intre semafoare, iar jantele albastre Cirrus, de 18 inchi, incaltate in pneuri Continental, vor atrage atentia oricui.

Cei de la Schmidt Revolution si-au zis ca daca au incepuit atat de glorios, nu pot termina oricum, asa ca si-au suflecat manecile si iata ca Clubman Cooper S Streetworker are un nou set de suspensii hidraulice.

Acestea pot ridica garda la sol a masinii cu 60 de mm sau o pot micsora cu 40 de mm, fata de valoarea standard. Pentru ca lucrurile sa fie complete, Clubman are acum 200 CP, trimite la sol un cuplu de 250 Nm si afiseaza o vopsea mata. Asta ar trebui sa ti se para cool!

Sursa: Top Gear

Supercar: GTA Spano sau razbunarea ibericilor... VIDEO! Vezi ce oferte au dealerii auto in aceasta perioada!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x