Antena Căutare

Tunningul, bratara de aur pentru Veyron

Cel putin, asta cred germanii de la Mansory, pentru care Veyron e oricum, numai destul de strident, nu.



Firma din Brand, Germania, a considerat ca Veyron nu este desul de strident, chiar si cu silueta lui de ghepard upraponderal, gata de lupta, asa ca acum avem insertii aurite, pe baza de cupru, la nivelul caladrului, jantelor, oglinzilor si chiar al manerelor. Nici macar capacul rezervorului nu a fost uitat. Exteriorul din fibra de carbon contrasteaza total cu toate acestea, dar daca crezi ca le-ai vazut pe toate, ai face bine sa intri in masina, pentru ca stim cu totii ca acolo se tine petrecerea.

Alaturi de decoratiunile aurii (la ce te asteptai?), vei da si peste un sir de LED-uri, care uneste portierele, ajungand pe partea superioara a bordului. In rest, vei remarca volanul fara sigla ce ingloba initialele legendarului Etore Bugatti, dar presupun ca te-ai obisnuit cu asta, de la exterior.

In cazul in care te intrebi daca aceste schimbai au si o sustinere in plan tehnic, ei bine, Mansory a dus monstrul pana la 1124 CP, dar nu a facut publica viteza maxima si nici pretul. Stim, totusi, ca va exista un singur exemplar. Asta e de bine...

sursa: Top Gear

Lotus T125 - Formula 1 nu a fost nicicand mai aproape... Galerie FOTO / Calendarul Miss Tuning 2011 - Making of...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x