Antena Căutare

Un SLS AMG cu constiinta incarcata

O vorba veche si enervanta, tipic romaneasca, spune ca o minune dureaza trei zile. Daca il consideram pe SLS AMG o minune a tehnologiei germane, dar in primul rand una a designului contemporan, putem considera versiunea electrica a acestuia drept o lovitura in moalele capului, data caracterului pur de supercar.



Intr-un mustariu demn mai degraba de un taxi din Ankara, decat de o masina de aproape 200.000 de euro, SLS AMG E-Cell se lauda ca scoate 526 CP din patru motoare electrice, amplasate in perechi, pe fiecare punte, fapt ce a necesitat adoptarea unei suspensii de tip multi-link.

2010/06/22//65956-bord.jpg

Astfel, masina capata tractiune integrala, iar greutatea sistemului de propulsie este distribuita uniform. Pentru ca bateria montata in spatele habitaclului sa beneficieze de o racire corespunzatoare, prizele de aer au fost ajustate, iar interiorul a primit un touch-screen de 10 inchi.

Nemtii spun ca il vom vedea pe strazi, incepand cu 2013, dar noi ne bucuram sa stim ca, pentru asta, va trebui sa vina mai intai 2012.

sursa: Top Gear

Jeep se intoarce la camionete... Suzuki Swift reloaded...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x