Antena Căutare

Verdict DEKRA: Opel Insignia, masina cu cele mai putine defecte

Opel Insignia este masina cu cele mai putine defecte, conform rezultatelor raportului DEKRA 2011.

Cu un indice de 96,1% de Insignii fara defect, nava amiral de la Opel a reusit cele mai bune rezultate dintre toate masinile testate.

Este al doilea an consecutiv cand un automobil Opel a primit acest titlu, dupa victoria Corsa in acceasi categorie, "Best Individual Ranking" in 2010.

DEKRA isi genereaza rapoartele anuale de defect prin derularea de evaluari precise in opt clase de vehicule si trei segmente de kilometri. Raportul de defect se bazeaza pe 15 milioane de inspectii realizate pe 230 de modele diferite.

"Acest rezultat fantastic este inca o dovada a calitatii nu doar in privinta Insignia, ci a intregului portofoliu," a spus Alain Visser, Opel/Vauxhall Vice Presedinte Marketing, Vanzari & Aftersales la primirea premiului in Rüsselsheim.

Wolfgang Linsenmaier, Director Executiv la DEKRA Automobile GmbH, a adaugat: "Sunt incantat sa fiu in situatia sa felicit Opel pentru indeplinirea celui mai bun scor individual in evaluarea generala timp de doi ani la rand! La 96,1% fara greseala, Opel Insignia a reusit cele mai bune rezultate dintre toate clasele de vehicule."

De la lansarea sa, in 2008, Insignia, "Car of the Year 2009", a primit peste 40 de titluri internationale pentru designul sau atractiv si tehnologia inovatoare.

FOTO! Primul Nissan Leaf livrat pe plan mondial, in SUA... 458 GTC - Ferraris Supremus!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x