Antena Căutare

Veste șoc pentru șoferi! Se scumpesc polițele RCA pentru mai multe categorii de mașini și șoferi! Câți bani vom scoate din buzunar în acest an

Veste tristă pentru toți șoferii!  Unii asiguratori au ales să scumpească polițele RCA pentru mai multe categorii de șoferi și mașini. Din păcate, din acest val de scumpiri, nu se exclud nici șoferii care au condus impecabil, fără accidente sau incidente.

Vește șoc pentru conducătorii auto! Asigurările RCA se scumpesc pentru mai multe categorii de șoferi și mașini. Lovitura de grație o primesc șoferii care nu au niciun accident în istoric și mașinile cu motoare mici! Câți bani vor scoate din buzunar de acum înainte

Veste tristă pentru toți șoferii! Unii asiguratori au ales să scumpească polițele RCA pentru mai multe categorii de șoferi și mașini. Din păcate, din acest val de scumpiri, nu se exclud nici șoferii care au condus impecabil, fără accidente sau incidente.

Conform noilor scumpiri, în funcție de asigurator, același șofer cu aceeași mașină poate plăti de la cel mai mic tarif de pe piață la dublul aceestei sume.

Conform unor studii de piață, singura companie care oferă discount șoferilor premium, cei care nu au avut accidente, este City Insurance.
O altă schimbare de prețuri nejustificată este aceea a mașinilor cu motoare de 1,6 cmc a căror proprietari, vor plăti mai mult decât în cazul unei mașini cu motor mai mare.

De asemenea, acest sistem de tarifare, aproape dublu, de la o companie de sigurări la alta, pentru același autoturism și proprietar, face ca cetățenii să se îndrepte către cele mai ieftine 2,3 companii, formând astfel un monopol și o concentrare a pieței în mâinile a 1,2, 3 jucători.

Șoferii care vor să își consulte istoicul mașinii o pot face începând cu acest an, apelând la o bază de date numită AIDA, diferită de cea de anul trecută, CEDAM.

Preşedintele BAAR, Mădălin Roşu a ţinut să explice faptul că AIDA este o aplicaţie informatică nouă, construită de la zero, care posedă o serie de funcţionalităţi extinse ce fac posibilă conectarea în viitor cu alte sisteme importante, cum ar fi sistemul de vignete sau sistemul DRPCIV, spune economica.net.

Dezastru pentru sute de conducători auto din România! Autoritățile nu au răspunsuri!... Investește inteligent! Șoferii îți prezintă beneficiile unui camion rulat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x