Antena Căutare

Vezi cum va arata masina de politie a viitorului!

Motorola lucreaza la tehnologiile care vor echipa masinile de politie, in viitor. Masinile de politie moderne sunt deja capabile sa faca mai multe decat cred civilii - cum ar fi scanarea in timp real a placutelor de inmatriculare - insa Motorola vrea sa duca lucrurile cu un pas inainte.

Money CNN.


Video in timp real





Scanarea numerelor de inmatriculare.

Pozele in sine nu sunt stocate, insa numerele de inmatriculare, data si locul in care au fost scanate raman intr-o baza de date, pe durata nedeterminata.

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

Devreme ce camerele surprind tot ce se intampla in jur, si un software analizeaza toate informatiile receptionate, politistul este ajutat sa recunoasca imediat o actiune infractionala.

Spre exemplu, daca in timpul unui control de rutina, o masina porneste in tromba, computerul semnaleaza faptul ca o masina se indeparteaza rapid si da semnalul ca ar putea fi nevoie de o urmarire.

Politistul nici nu va mai fi nevoit sa raporteze acest lucru, pentru ca software-ul a raportat deja. Luminile si sirena se vor activa automat.

Informatii rapide. In viitor, popularii ochelari de politist vor avea mici ecrane computerizate. Asadar, atunci cand un politist va opri un suspect si va vorbi cu el, purtand ochelarii sai, de fapt va cauta informatii folositoare.

Ecranul ar putea fi controlat fie prin comenzi vocale, fie printr-o tableta de marimea carnetului de amenzi.

Citeste si Financiarul!

Top Gear te invita la Salonul Auto Online 2011, editia “The Cool Wall!”... Nissan va lansa la Tokyo conceptul electric Pivo 3...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x