Antena Căutare

VIDEO&FOTO: Mercedes SLK Reloaded!

Orientat vizual dupa veteranul SLS AMG, dar indejuns de bine individualizat, noul Mercedes SLK aduce, ca inovatie majora, acoperisul hard-top panoramic, ce beneficaza de sistemul Magic Sky Control.

Se spune ca a treia incercare este cea mai norocoasa. Nu stim daca in cazul lui Mercedes SLK regula se aplica, insa, cu siguranta, ce-a de-a treia generatie a cabrioletului german a fost si cea mai asteptata.

Modelul de debut a inaugurat acoperisul hard-top, a doua generatie a adus in habitaclu jucariile cele mai atractive, precum sistemul Airscarf si a confirmat asteptarile tuturor.

Acum a venit timul ca cel mai nou SLK sa-si asume rolul celui mai evoluat de pana acum, venind cu tone de tehnologie si cu o gasca de unghiuri drepte, in care sa-ti agati privirea.

Orientat vizual dupa veteranul SLS AMG, dar indejuns de bine individualizat, Mercedes SLK aduce, ca inovatie majora, acoperisul hard-top panoramic, ce beneficaza de sistemul Magic Sky Control.

Pentru ca tu sa fii cat mai rasfatat, sistemul iti va permie sa ajustezi cantitatea nivelul de transparenta a acoperisului din sticla, pentru ca SLK-ul tau sa nu fie pur si simplu o sera foarte costisitoare. Asa cum te-ai fi asteptat de la renumiti ingineri germani, coeficientul aerodinamic al masinii a a scazut de la valoarea de 0.32 a vechiului model, la 0.30.

Pentru inceput, gama de motorizari va avea ca entry-level modelul 200 BlueEFFICIENCY. Urmatorul in ordinea pretului si a performantelor este250 BlueEFFICIENCY, care pune la bataie 201 CP si un demaraj de la 0 la 100 de km/h de doar 6,5 secunde, obtinute dintr-un propulsor de 1,8 litri.

Varful de gama va fi reprezentat de motorul V6 de 3,5 litri, care se va regasi sub capota lui SLK 350 BlueEFFICIENCY. Acesta va arunca masina catre 100 de km/h in doar 5,4 secunde, iar viteza maxima pe care o va oferi este tipic nemteasca: 250 de km/h. Ramane de vazut ce va mai putea oferi suculentul AMG.

La interior, linistea si confortul pasagerilor vor fi asigurate de inovatorul Airguide, care controleaza fluxul de aer si de zgomot, in timpul mersului.

Pana la vara, cand nou Mercedes SLK va ajunge pe pietele din Europa, concurenta are destul timp sa-si pregateasca defensiva. Se aude si la dvs., domnule Z4?

Sursa: Top Gear

Romanii boicoteaza benzinariile pe 17, 18, 19 ianuarie... Opel Astra ecoFLEX 1.3 CDTi: Consumul primeaza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x