Antena Căutare

Video: Nissan GT-R - un nou record pe Nurburgring

Japonezii au transformat circuitul german in locul de joaca preferat. Fiecare viza din pasaportul celor de la Nissan echivaleaza, probabil, cu cate un record pe circuit. Unii spun chiar ca prin padurile de pe langa circuit exista un laborator bine ascuns omuletilor astora cu ochii mici si minti stralucite, unde-si modifica intens masina, ca sa nu piarda timp cu naveta Japonia-Germania-Japonia...

Cert este ca la ultima proba pe circuit, noul GT-R a batut recordul - stabilit cu modelul anterior - cu aproape 2 secunde jumate, incheind un lap in doar 7:24.22.

Asta a fost posibil in primul rand prin aditia a 45 de caiuti celor 485 deja existenti pe modelul din 2008. Probabil pe undeva s-au facut si niste mici incantatii, dar asta inca nu este confirmat.

Nu exista un clasament oficial al recordurilor stabilite pe circuitul din Germania, dar o vizita pe Wikipedia iti va confirma ca Pagani Zonda F Clubsport, Ferrari Enzo si Porsche Carrera GT sunt o parte dintre supercarurile ingenuncheate de rapiditatea celui mai nou si mai performant samurai.

Americanii Chevrolet Corvette ZR1 si Dodge Viper ACR inca nu li s-au alaturat, demonstrand ca forta bruta inca este o solutie. Asta pana la vizita urmatoare a japonezilor, cel putin...

Clipul de mai jos iti arata in intregime turul record. Daca ai alergie la ideograme, du-te la minutul 3:09, pentru ca acolo se termina prezentarea si incepe distractia.

Sursa: Top Gear

VIDEO! SoundRacer V8 te minte frumos... VIDEO! Noul Audi RS6, gata in 2012?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x