Antena Căutare

VIDEO! Targoviste: Masina distrusa de o firma de ridicari auto

O simpla ridicare de masini s-a transformat intr-un spectacol al distrugerii la Targoviste. O femeie care parcase intr-un loc nepermis, pentru ca se simtea rau si a vrut sa se asigure ca nu va fi si mai rau, si-a gasit masina facuta zob. Macaraua folosita de firma de ridicari a cedat, iar autoturismul s-a prabusit de la peste 5 metri.

Cand a iesit din centrul medical, tensiunea ridicata s-a transformat brusc in cea mai mica dintre problemele femeii. A fost la un pas sa faca infarct in momentul in care si-a vazut masina distrusa. Plafonul era indoit, parbrizul spart, oglinzile retrovizoare distruse iar pe autoturism trona bratul macaralei.

Iar angajatii firmei, spune femeia, se pregateau sa dispara. Conform martorilor, masina ar fi cazut de la 2 metri jumate. Arcurile au fost rupte, la fel si telescoapele sau amortizoarele.

Femeia a vrut sa ceara explicatii, dar nu a avut cui. Acum este hotarata sa dea in judecata firma. Firma nu este la prima gafa. In urma cu doi ani, angajatii companiei au ridicat o masina, cu tot cu batrana de 88 de ani care era in ea.

Un fel de BMW Isetta modern... Audi va cumpara Ducati pentru 860 milioane de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x