Antena Căutare

Baby Boom Show se anunță a fi cea mai mare ediție din ultimii ani! Nu rata discount-urile exclusive și super distracția de la Baby Boom Show!

Peste 100 de firme si-au anuntat deja participarea la editia Baby Boom Show din aceasta toamna, ce va avea loc in perioada 6 – 9 noiembrie, la Romaero Baneasa.

Peste 100 de firme si-au anuntat deja participarea la editia Baby Boom Show din aceasta toamna, ce va avea loc in perioada 6 – 9 noiembrie, la Romaero Baneasa.

Expozantii traditionali ai Baby Boom Show, targ dedicat copiilor intre 0 – 5 ani si viitoarelor mamici, si-au marit suprafetele de expunere, iar o parte dintre acestia vor acorda discount-uri exclusive, valabile doar pe perioada targului, de pana la 60%. Pentru a vedea ce discount-uri au pregatit firmele expozante, exclusiv la Baby Boom Show, intrati aici: www.babyboomshow.ro

Editia de toamna a Baby Boom Show se anunta a fi cea mai mare editie din ultimii ani, unde vizitatorii vor gasi, timp de patru zile, produse si servicii necesare perioadei de maternitate, imbracaminte, incaltaminte, carucioare, patuturi, jucarii, precum si atractii pentru cei mici in zona special amenajata in cadrul targului – FUN LAND: cursuri de “Creative dance” sau “Learn with music”, zona de colorat cu masute si planse de colorat cu personajele Disney, concursuri pentru copii cu Soso Piratul, face-painting, masina de facut baloane din sapun, spatiu de joaca cu gonflabile, programe de gimnastica pentru copii si multe altele. Intra aici sa vezi ce surprize i-am pregatit copilului tau la FUN LAND.

Tot in cadrul targului Baby Boom Show, vei avea ocazia sa afli tot ce te intereseaza despre perioadele graviditatii si maternitatii, de la specialistii in nutritie, parenting si cresterea copilului care vor sustine prezentari gratuite in cadrul targului.
In plus, pentru ca stim ca rasfatul nu prea mai este pe lista ta de prioritati de cand ai devenit mamica sau de cand ai aflat ca vei aduce pe lume un bebelus, ti-am pregatit sesiuni de make-up gratuite, programe de pilates gratuite pentru gravide, dar si multe alte surprize, pe care te invitam sa le descoperi la Baby Boom Show.

Nu rata nici tombolele cu super premii: Tombola Gravidei si Tombola Bebelusului, unde ai posibilitatea de a castiga un kit de recoltare de celule stem, in valoare de 1000 de euro, carucioare, patuturi, hainute si multe alte premii.
Viziteaza-ne si pe pagina noastra de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutatile despre Baby Boom Show si nu uita: Baby Boom Show te asteapta intre 6 si 9 noiembrie, la Romaero Baneasa!


Ne-a ieșit cu plinu-n cale: Kim Kardashian! Să aveți o zi bună!GALERIE FOTO... NUMAI DE BINE: Alegerea antrenorului personal, încetinirea îmbătrânirii şi vestimentaţia sezonului rec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x