Antena Căutare

Bianca Drăgușanu, fuga la sală. Vedeta a lăsat-o pe Sofia în grija familiei!

Astăzi se împlineşte o săptămână de când Bianca Drăguşanu a devenit mamă. Se pare că vedeta şi-a rupt o oră din timpul petrecut cu fiica ei şi a dat fuga la sală

Astăzi se împlineşte o săptămână de când Bianca Drăguşanu a devenit mamă. Se pare că vedeta şi-a rupt o oră din timpul petrecut cu fiica ei şi a dat fuga la sală.

Bianca Drăguşanu este pusă pe treabă. Vrea să ajungă rapid la silueta ei de dinainte de a fi însărcinată şi a început deja recuperarea. "Am învoire oficială de la Sofia pentru o oră şi aprobare de la medic pentru drenaj limfatic! Azi s-a împlinit fix o săptămână de când am născut: stare fizică-recuperare încet, dar sigur (doar la recomandarea medicului), stare sufletească - cel mai frumos sentiment din lume", a scris Bianca Drăguşanu.

"Atât timp cât a avut un corp mereu tonifiat şi lucrat e normal să se recupereze mult mai repede. / Şi eu am avut cezariana nu am putut să merg 1 lună nu mai vorbesc de drenaje, Doamne fereşte", i-au scris cele care îi urmăresc activitatea pe Facebook. "Poate tu! Eu pot şi vreau! Ai vreo problemă cu asta?", i-a răspuns rapid Bianca Drăguşanu.

Vezi imaginile incendiare AICI.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x