Antena Căutare

Feli Donose are un nou iubit, după ce s-a despărțit de tatăl fetiței ei. Cine este bărbatul și ce a spus despre el

Feli Donose, cunoscută artistă din România, iubește din nou și este mai fericită ca niciodată. După despărțirea de tatăl fetiței ei, Feli a găsit un nou partener care o face să se simtă completă și protejată.

Feli Donose are un nou iubit, după ce s-a despărțit de tatăl fetiței ei. Cine este bărbatul și ce a spus despre el Galerie
Feli Donose are un nou iubit, după ce s-a despărțit de tatăl fetiței ei. Cine este bărbatul și ce a spus despre el | Instagram

Artista a dezvăluit detalii despre noua sa relație în cadrul unei emisiuni radio, explicând cum noul ei partener i-a schimbat perspectiva asupra iubirii.

Feli Donose are un nou iubit, după ce s-a despărțit de tatăl fetiței ei. Cine este bărbatul și ce a spus despre el

Feli Donose, una dintre cele mai iubite artiste din România, iubește din nou și este mai fericită ca niciodată. După despărțirea de tatăl fetiței sale, Feli a găsit un partener care îi aduce stabilitate și fericire, lucru pe care l-a mărturisit într-o recentă emisiune radio. Artista a dezvăluit că noul său iubit este un om „așezat” și înțelegător, care a ajutat-o să redescopere iubirea într-un mod matur și echilibrat.

Citește și: Mesajul pe care Feli Donose l-a distribuit online, după ce s-a despărțit de tatăl fiicei sale: „Mi-aș dori ca toate femeile să...”

Articolul continuă după reclamă

„E un om care m-a făcut să înțeleg că iubirea nu-i cu am trecut de fluturi în stomac. Vezi că ni se potrivește cumva piesa asta, chiar dacă nu e despre el, e scrisă acum doi ani de zile. Iubirea e așezată. E o treabă ca să zicem așa, în care eu mă simt protejată, înțeleasă și mă simt ca atunci cum mă simt când sunt singură.

N-am nicio jenă să mă manifest cum simt. Dacă sunt furioasă pot să spun „Nu vreau, lasă-mă’. Nu contează (n.r. – din ce zonă a țări este iubitul ei). Ideea este că e un om așezat, care pe mine mă ajută și mă mir că mă suportă și chiar îmi puneam întrebarea la un moment dat: „Suntem de jumătate de an împreună și eu nu mă cert cu băiatul ăsta’. Da, prietenele mele care au relații normale și sănătoase zic: „Felicia, asta e o relație normală’, a spus Feli, în cadrul unei emisiuni radio, potrivit viva.ro.

Feli a continuat prin a sublinia cât de importantă este libertatea de a-și exprima emoțiile în această relație.

Un aspect notabil al relației lor este lipsa conflictelor, ceea ce i-a adus lui Feli un sentiment de normalitate și stabilitate.

Citește și: Feli și tatăl fetiței sale au decis de comun acord să pună capăt relației: „Vreau să intru în noul an curată și fără secrete”

Vestea că Feli formează din nou un cuplu a coincis cu lansarea noii sale piese, „Ne Iubim”. „O să scriu până când n-o să mai fiu cântece despre iubire. Asta e pentru tine și jumătatea ta!”, a declarat Feli cu entuziasm despre noul său single.

Feli Donose pare să fie într-o perioadă extrem de fericită și creativă a vieții sale, împărtășind această fericire cu fanii săi prin muzică și prin sinceritatea cu care vorbește despre experiențele sale personale. Artista este convinsă că și-a găsit bărbatul care să o completeze și să-i ofere stabilitatea pe care și-o dorea.

Din ce trăiesc fiicele lui Corneliu Vadim Tudor. Ce s-a ales de ele după ce moartea politicianul le-a îngropat în datori... Oana Roman a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Marius Elisei o vede pe fiica lor o dată la câteva luni „cam două or...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x