Antena Căutare

Copiii românilor plecați să muncească în străinătate ar putea rămâne fără alocații!

O veste proastă care Preşedintele Klaus Iohannis a oferit-o la televiziunea națională este că alocaţiile copiilor cetăţenilor români care muncesc în străinătate vor fi tăiate dacă aceştia vor rămâne în România

O veste proastă care Preşedintele Klaus Iohannis a oferit-o la televiziunea națională este că alocaţiile copiilor cetăţenilor români care muncesc în străinătate vor fi tăiate dacă aceştia vor rămâne în România.

Această lege va fi pusă în aplicare curând, a mai spus preşedintele la postul public de televiziune, iar decizia va fi discutată la Bruxelles în Consilliul European.
Discuţia a pornit acum un an, după ce Marea Britanie şi Austria au cerut reducerea alocaţiilor primite de copii români din străinătate dacă aceştia rămân în ţară lor de origine.

Se anunță schimbări majore în educație. Cod de etică în școlile din România!... A murit Tony Burton, unul dintre actorii din Rocky!...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x