Antena Căutare

Ca prin magie. Cum s-a salvat David Copperfield după ce a fost acuzat pentru un truc al său

O instanță din Nevada a hotărât că iluzionistul american David Copperfield a fost neglijent făcând un truc în cadrul căruia un bărbat britanic a fost rănit, dar el nu este responsabil financiar pentru acest incident.

O instanță din Nevada a hotărât că iluzionistul american David Copperfield a fost neglijent făcând un truc în cadrul căruia un bărbat britanic a fost rănit, dar el nu este responsabil financiar pentru acest incident.

Potrivit bbc.com, un juriu din Nevada a spus că acest bărbat, Gavin Cox, și-a cauzat singur rănile în timpul celebrului truc de dispariție realizat de David Copperfield în anul 2013, în cadrul unui show pe care l-a prezentat în Las Vegas.

Gavin Cox a intentat un proces în care l-a acuzat pe iluzionist deneglijență, după ce el ar fi căzut în timpul acelui show. Cox a pretins că s-a lovit puternic la cap și că a suferit și alte răni.

Potrivit hotărârii pronunțate în Nevada, Gavin Cox nu are dreptul să îi ceară iluzionistului plata unor daune în acest caz.

Copperfield, cel mai bineplătit iluzionist din lume, a realizat trucul intitulat „Lucky#13" de mii de ori, fără să întâmpine vreo dificultate.

Acest truc de magie implică 13 membri din public, aleși la întâmplare, pe care iluzionistul îi face să dispară de pe scenă. Marea surpriză vine când magicianul dezvăluie că cele 13 persoane se află în spatele sălii.

Luna trecută, Copperfield a fost obligat să dezvăluie în instanță că după căderea cortinei pentru a ascunde participanții pe scenă, aceștia sunt conduși în grabă prin pasaje ascunse, către un alt loc din sediul Las Vegas MGM. Aceștia ies din clădire și intră din nou, dar pe ușa din spate.

Cox, un bărbat în vârstă de 58 de ani stabilit în Kent, a căzut în timp ce era condus prin aceste pasaje. El a fost transportat la spital, având un umăr dizlocat. Apoi, el a spus că medicii l-au diagnosticat cu o leziune la creier.

Potrivit procesului intentat de Gavin Cox, el a cheltuit peste 400.000 de dolari pentru a se trata.

Gavin Cox a susținut că în acele pasaje existau deșeuri din construcții, dar David Copperfield a spus că el a parcurs același drum înainte de a realiza trucul și că acesta era liber.

În afară de Copperfield, ceilalți pârâți din proces au fost resortul MGM din Las Vegad și compania iluzionistului. Hotărârea în privința acestora a fost aceeași ca în cazul lui Copperfield.

Cancerul de piele, depistat cu mai multă acuratețe de un computer decât de dermatologi... ATENȚIE, ȘOFERI! Restricţii de trafic pe DN 12 şi DN 11 C, unde se desfăşoară Tuşnad Marathon 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x