Antena Căutare

Doliu la Hollywood! Anton Yelchin, actorul din Star Trek, a murit într-un grav accident de mașină

Anton Yelchin, cunoscut pentru rolul lui Chekov, din serialul "Star Trek", și-a pierdut viața intr-un accident de mașină, la vârsta de 27 de ani.

Anton Yelchin, cunoscut pentru rolul lui Chekov, din serialul "Star Trek", și-a pierdut viața intr-un accident de mașină, la vârsta de 27 de ani.

Se pare că actorul se îndrepta spre repetiții, în momentul accidentului. Autoritățile au declarat ca motorul autoturismului inca se deplasa, cand a fost descoperit trupul actorului, iar masina nu era bagata in viteza.

Văzând că nu mai apare, prietenii eu mers la locuința sa din San Fernand, unde au avut parte de o scenă de groază. Yelchin a fost călcat de propriul său autoturism, parcat necorespunzător, care l-a strivit de un gard, a relatat un purtător de cuvânt al poliţiei pentru E!News.

Yelchin a jucat câteva roluri mici în filme independente şi în seriale de televiziune, până când a fost lansat în filme precum thriller-ul poliţist ”Alpha Dog” şi comedia pentru adolescenţi ”Charlie Bartlett”.

Articolul continuă după reclamă

Rolul care l-a consacrat a fost cel din noua serie de filme Star Trek ,dintre care al treilea , Star Trek Beyond,va fi lansat în iulie, potrivit Associated Press.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Testul cu floricele" care a împărțit Internetul în două! Niciun profesor de matematică nu i-a dat de cap.. Cr... Omenirea mai are doar un an la dispoziţie! Roboții ucigași vor distruge Lumea. Pentagonul neagă totul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x