Antena Căutare

Drumuri din mai multe zone din țară sunt închise și blocate. Pe unde nu se poate circula din cauza zăpezii și a viscolului

Dimineața zilei de 26 noiembrie 2023 a reprezentat momentul sosirii iernii în toată regula pentru mulți cetățeni din țară. Ninsorile și viscolul i-au surprinis pe mulți dintre locuitori în ciuda faptului că au fost emise alerte meteo prin care s-au anunțat condiții nefavorabile ale vremii. Iată care sunt drumurile care au fost închise pe parcursul zilei de astăzi.

Imagine cu un drum închis de zăpadă semnalizat cu semne de circulație și o mașină de poliție. Galerie
Drumuri din mai multe zone din țară sunt închise și blocate | Hepta

Viscolul și ninsoarea din această zi au făcut prăpăd în anumite zonă din țară, iar mai multe drumuri au fost închise din cauza blocajelor formate de nămeți. Din cauza condițiilor meteorologice mai multe case au rămas fără electricitate și izolate din cauza troienelor.

Vântul puternic și ninsoarea abundentă au provocat mari probleme pe șoselele din mai multe județe, acestea fiind închise pentru un moment. Reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (ISU) au transmis faptul că mai multe localități din țară au rămas fără curent din cauza vântului care a depășit viteza de 80 km/ oră. Zeci de linii de înaltă tensiune au fost distruse de puterea vântului, iar oamenii au rămas fără căldură, apă caldă și curent.

Citește și: Vine iarna în România! Cod portocaliu de ninsori și viscol în mai multe judete din țară, în acest weekend. Ce zone sunt afectate

Drumuri închise de pe 26 noiembrie 2023. Pe ce artere nu se circulă

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a lansat la ora 10:00 a dimineții o listă cu drumurile care sunt închise pentru mai multe județe. Printre acestea se regăsesc următoarele:

Citește și: Alertă ANM! Cod portocaliu de viscol în România. Ce zone sunt vizate de avertizarea meteorologilor

Județul Brăila

Pentru județul Brăila au fost emise cinci alerte de condiții meteo extrem de nefavorabile care fac referire la vânt extrem, vânt cu risc sever, zăpadă sau gheață cu risc sever și vânt moderat.

În acest județ au fost închise: DN 2B jud. Brăila - Buzău, DN 2F Pod Brăila între Brăila - Tulcea, DN 21 Brăila - jud. Ialomița, DN 21A Bărăganul, DN 22 Brăila - Râmnicu Sărat și DN 23 jud. Brăila - Focșani.

Județul Buzău

Pentru județul Buzău au fost emise nouă alerte de condiții meteo extrem de nefavorabile care fac referire la vânt cu risc sever, zăpadă sau gheață cu risc sever și vânt moderat.

În acest județ au fost închise: DN 2 Buzău - limită Vrancea, DN 2B Buzău - limită jud. Brăila, DN 2G Costești - limita jud. Ialomița și DN 22 Râmnicu Sărat - limită jud. Brăila.

Citește și: Ninsoare de poveste pe Transalpina. Primii fulgi din an au creat un covor alb care a furat ochii turiștilor | VIDEO

Județul Călărași

Pentru județul Călărași au fost emise cinci alerte de condiții meteo extrem de nefavorabile care fac referire la vânt cu risc sever, zăpadă sau gheață cu risc sever și vânt moderat.

În acest județ au fost închise: DN 3 Călărași - Lehliu, DN 3 Călărași - Mănăstirea, DN 3D Călărași - Fetești și DN 21 Călărași - limită jud. Ialomița.

Județul Constanța

Pentru județul Constanța au fost emise șase alerte de condiții meteo extrem de nefavorabile care fac referire la vânt extrem, vânt cu risc sever, zăpadă sau gheață cu risc sever și vânt moderat.

În acest județ au fost închise: DN 2A Mihail Kogălniceanu - Hârșova, DN 3 Murfatlar - Ostrov, DN 22 Lumina - Mihai Viteazu, DN 22A Hârșova - limită jud. Tulcea, DN 22C Murfatlar - intersecție A 2 și DN 38 Topraisar - Vama Veche.

Citește și: Cum poți dezgheța geamurile și ușile mașinii repede. Trucul care îți salvează timpul dimineața

Județul Galați

Pentru județul Galați au fost emise șase alerte de condiții meteo extrem de nefavorabile care fac referire la vânt extrem, vânt cu risc sever, zăpadă sau gheață cu risc sever și vânt moderat.

În acest județ a fost închis un singur drum, și anume: DN 24 Bălăbănești - Tulucești.

Județul Ialomița

Pentru județul Ialomița au fost emise cinci alerte de condiții meteo extrem de nefavorabile care fac referire la vânt cu risc sever, zăpadă sau gheață cu risc sever și vânt moderat.

În acest județ au fost închise: DN 2A Urziceni - limită jud. Constanța, DN 2C Slobozia - limită jud. Buzău, DN 3A limită jud. Călărași - mun Fetești, DN 3B Fetești - limită jud. Călărași, DN 21 Slobozia - limită jud. Brăila și DN 21A Țăndărei - limită jud. Brăila.

Citește și: Prognoza meteo 26 noiembrie 2023. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Județul Tulcea

Pentru județul Tulcea au fost emise șase alerte de condiții meteo extrem de nefavorabile care fac referire la vânt extrem, vânt cu risc sever, zăpadă sau gheață cu risc sever și vânt moderat.

În acest județ au fost închise: DN 2J Brăila - Măcin, DN 22 Tulcea - Măcin, DN 22 Tulcea - Constanța, DN 22A Tulcea - Hârșova, DN 22D Mircea Vodă - Atmagea, DN 22E Garvăn - I.C. Brătianu, DN 22F Nalbant - Horia și DN 22S Smârdan - Măcin.

Județul Vrancea

Pentru județul Vrancea au fost emise nouă alerte de condiții meteo extrem de nefavorabile care fac referire la vânt cu risc sever, zăpadă sau gheață cu risc sever și vânt moderat.

În acest județ a fost închis un singur drum, și anume: DN 23B Măicănești - Ciorăști.

Citește și: Experții au dezvăluit care sunt locurile perfecte pentru amplasarea bradului de Crăciun. Care este greșeala pe care mulți o fac

De asemenea, Autostrada A2 București - Constanța a fost închisă pe tronsonul kilometric 35-144, între localitățile Fundulea și Fetești până la ora 13.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat la ora 13:15 reluarea parțială a circulației între kilometrii 64-35 pe sensul de mers către București.

Drumuri cu circulație restricționată pentru auto cu masa mai mare de 3,5 tone în data de 26 noiembrie 2023

În zonele în care circulația nu s-a închis complet, există totuși câteva restricții pentru mașinile cu un tonaj care depășesc numărul de 3,5 tone. Printre acestea se regăsesc:

În județul Brașov: DN 73A între Râșnov și Predeal.

În județul Călărași: DN 3A între Lehliu și Fetești.

Citește și: Cât a ajuns să coste un brad artificial anul acesta. Prețurile la care clienții se uită cu ochii mari

Porturi închise și trenuri suspendate

Toate porturile de la malul mării sunt închise, iar pe raza județelor Constanța și Tulcea este suspendată circulația a 29 de trenuri.

Circulația feroviară pe M 700, între Galați și Buzău, este închisă din cauza condițiilor meteorologice severe.

Experții au dezvăluit care sunt locurile perfecte pentru amplasarea bradului de Crăciun. Care este greșeala pe care mulț... Femeia care a întreținut relații intime cu 300 de persoane într-un an și-a impus o nouă provocare. Ce vrea să facă de ac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x