Antena Căutare

Cât a ajuns să coste un brad artificial anul acesta. Prețurile la care clienții se uită cu ochii mari

Suntem aproape de luna decembrie, iar rafturile sunt deja pline de beteală, ghirlande luminoase, globuri şi chiar brazi gata împodobiţi. Preţurile de vânzare pentru pomii destinaţi sărbătorilor de iarnă variază în funcţie de înălţime şi categoria din care fac parte.

Cât a ajuns să coste un brad artificial anul acesta. Prețurile la care clienții se uită cu ochii mari
Prețurile la care clienții se uită cu ochii mari. | Hepta.ro

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar majoritatea deja a început căutările pentru decorarea casei în spiritul sărbătorii și impodobirea brazilor. Cât costă brazii naturali și artificiali pentru Crăciun, în 2023.

Cu o lună înainte de sărbători, rafturile sunt deja pline. Este o strategie pentru a creşte vânzările, spun specialiştii în marketing, însă psihologii îi liniştesc pe cei care abia aşteaptă Crăciunul: spiritul sărbătorilor ne face numai bine.

Citește și: Cât a ajuns să coste kilogramul de carne de porc, acum, înainte de decembrie. La ce să te aștepți pentru Crăciunul din acest an

Cât costă brazii pentru Crăciun în 2023

Sunt disponibili la vânzare brazii artificiali pentru perioada sărbătorilor în marile lanțuri de supermarketuri din țară. Potrivit Naratiunea.ro, un brad artificial cu o înălțime de 180 de cm poate fi achiziționat la prețul de 499 de lei.

Citește și: Îl mai ții minte? Ce se mai știe de “băiețelul înghețat” care mergea 4 kilometri prin viscol să ajungă la școală

Un alt model de brad artificial, de tip Siberian, cu înălțimea de 220 cm, este disponibil la prețul de 549 de lei.

Brazii artificiali cu înălțimea de 2,2 metri, încadrați în categoria Premium, pot atinge chiar și suma de 999 de lei, potrivit aceleiași surse.

Citește și: Cum poți dezgheța geamurile și ușile mașinii repede. Trucul care îți salvează timpul dimineața

Cât costă un brad natural

Pentru un brad din specia molid sau alte răşinoase cu o înălţime de 0,7 – 1,3 metri, preţul este de 15 lei/bucată, pentru pomii cu o înălţime între 1,31 şi 2 metri – 20 de lei/bucata, iar cei între 2,01- 3 metri vor costa 25 de lei/bucata.

Citește și: Ce înseamnă dacă ai aceste semne pe cauciucurile de iarnă M+S, M.S. sau M&S. La ce ar trebui să fii atent

În schimb, pentru specia brad preţurile vor fi ceva mai ridicate, respectiv 25 de lei pentru pomii de Crăciun cu o înălţime de 0,7- 1,3 meri, 30 de lei pentru cei cu o înălţime de 1,31 – 2 metri şi de 35 de lei, pentru brazii cu o înălţime între 2,01 şi 3 metri.

Citește și: Cât a ajuns să coste să-ți schimbi cauciucurile cu unele de iarnă. Românii trebui să caute adânc în buzunare

Ce spunea Rona Hartner despre presupusa idilă cu Emil Constantinescu. Actrița a fost implicată într-un scandal de propor... Noi schimbări în Codul Rutier! Anunț important pentru șoferii pe două roți. Cum îi afectează modificările...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x