Antena Căutare

Duelul care împinge limitele în ”Ultimul Trib”: ”Durerea este insuportabilă! Fă ceva să se oprească!”

Duelul dintre Sorana Darclee și Silviu Geandră împinge limitele, joi, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Ultimul Trib”.

Duelul dintre Sorana Darclee și Silviu Geandră împinge limitele, joi, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție Ultimul Trib”.

Duelul care împinge limitele în ”Ultimul Trib”:  ”Durerea este insuportabilă! Fă ceva să se oprească!”

Nominalizați de echipele lor la duel, Sorana și Silviu Geandră se luptă joi, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Ultimul Trib”. Proba nu este însă una de forță, ci mai degrabă de echilibru și răbdare, însă o ”mănușă” de lemn pe care trebuie să o țină pe mână le provoacă dureri îngrozitoare.

Duelul care împinge limitele în ”Ultimul Trib”:  ”Durerea este insuportabilă! Fă ceva să se oprească!”

”Proba a fost extrem de dificilă, acea mănușă de lemn apăsa direct pe umăr, e o durere surdă și la fiecare mișcare reapare la fel de puternică. Nu mi-am imaginat nicio secundă că ar pune atâtea probleme proba aceasta. Am început să vorbesc cu bilele, înnebunisem! Încercam să nu mă mai gândesc la durere”, povestește Sorana, care a avut nevoie de îngrijiri medicale. ”Durerea este insuportabilă! Fă ceva să se oprească”, s-a plâns aceasta medicului.

”Oboseala și-a spus cuvântul, mai ales spre final... încordarea era maximă. Poate aș fi putut să parcurg traseul mai repede dacă nu eram pe nisip, dar făceam pași de balerin”, a spus și Silviu Geandră.

Cine va reuși să ducă proba la bun sfârșit telespectatorii pot afla joi, de la 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Ultimul Trib”.

Sănătatea noastră este în pericol! ,,La robinet curg bacterii, apa nu este potabilă. Ministerul Sănătății recunoaște&quo... Lovitură teribilă pentru cetățeni! Guvernul spaniol interzice toate mașinile cu motoare pe benzină, motorină și hibride!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x