Antena Căutare

Ambasadorul SUA: Romania trebuie sa continue reformele economice. Doar reducerea costurilor nu e o solutie

Mark Gitenstein, ambasadorul Statelor Unite in Romania, a declarat ca reformele economice trebuie sa continue, mai ales in aceasta perioada de tensiune sociala. Oficialul american a subliniat insa cat ca doar reducerea costurilor nu va asigura cresterea economica.

"Acum, mai mult decat oricand, mai ales in aceasta perioada de dezordine sociala, este vital ca Romania sa continue reformele economice (...) Nu poate fi negat faptul ca masurile de austeritate, desi necesare, au fost dificil de indurat. Dar ele ar trebui sa constituie doar primul pas catre redresarea economica. Este momentul potrivit pentru a fructifica masurile deja luate, pentru a aplica noi politici si programe care vor aduce crestere economica tuturor companiilor dar si tuturor romanilor", a declarat Gitenstein.

In acelasi timp insa, diplomatul american a avertizat ca "doar reducerea costurilor nu va asigura crestere economica. Ea trebuie insotita de investitii private si de stat, de un parteneriat intre Guvern si companii".

FMI da extemporal autoritatilor de la Bucuresti... Primaria Sectorului 3 prinsa cu "licitatia in sac" de CE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x