Antena Căutare

ANAF, termen limită pentru milioane de români! Contribuabilii riscă amenzi uriașe! Ce trebuie să faci

Informația momentului pentru toți românii! Agenția Națională de Administrare Fiscală a anunțat care este termenul limită pentru depunerea unor documente, pentru românii care nu doresc să plătească amenzi usturătoare!

ANAF, termen limită pentru milioane de români! Contribuabilii riscă amenzi uriașe! Ce trebuie să faci Galerie
Mesaj important transmis de cei de la ANAF

Cei de la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) au anunțat că românii trebuie să depună cât mai curând declarația unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice. În caz contrat, oamenii riscă amenzi usturătoare.

Formularul care trebuie depus se referă la contribuţiilor sociale datorate pentru anul 2019, dar și la estimarea obligaţiilor datorate pentru anul 2020.

Astfel, potrivit unei informări recente, contribuabilii au datoria de-a depune Declalrația Unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice până la data de 25 mai 2020.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

ANAF, termen limită pentru milioane de români! Contribuabilii riscă amenzi uriașe! Ce trebuie să faci

Mesaj important transmis de cei de la ANAF

Mesaj important transmis de cei de la ANAF

Potrivit ANAF, Declaraţia unică se depune şi de persoanele fizice rezidente care realizează venituri din străinătate, supuse impozitării în România, precum: venituri din activităţi independente, venituri din valorificarea drepturilor de proprietate intelectuală, venituri din cedarea folosinţei bunurilor. De asemenea, Declaraţia unică se depune şi de persoanele fizice care realizează venituri din activităţi agricole, piscicultură, silvicultură, venituri sub formă de dividende, venituri sub formă de dobânzi, venituri din premii, venituri din jocuri de noroc, câştiguri din transferul titlurilor de valoare etc.

citește și: Se revizuiesc pensiile! Care sunt persoanele vizate și câți bani vor primi lună de lună?

Reprezentanţii ANAF precizează că Declaraţia unică se depune în format hârtie, direct la registratura organului fiscal sau prin poştă, cu confirmare de primire (data depunerii declaraţiei în format hârtie este data înregistrării acesteia la organul fiscal sau data depunerii la poştă, după caz) sau prin mijloace electronice de transmitere la distanţă, în conformitate cu prevederile legale în vigoare. Totodată, pot fi depuse prin intermediul serviciului "Spaţiul privat virtual" (SPV) sau pe site-ul e-guvernare.ro, cu semnătură electronică calificată, informează cei de la Agerpres.

Ministrul Fondurilor Europene anunţă cinci teme prioritare în negocierile purtate de România pentru viitoarea perioadă d... Acţiunile europene au scăzut miercuri aproape de minimul ultimelor patru luni pe fondul epidemiei de coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x