Antena Căutare

Autostradal Cernavoda - Medgidia a ramas fara constructor

Compania Nationala de autostrazi si drumuri nationale a anuntat in urma cu putin timp ca firma Colas, care ar fi trebuit sa construiasca tronsonul Cernavoda - Medgidia, mai are termen pana pe 14 aprilie sa se decida daca pastreaza contractul. Potrivit unor surse din interiorul CNADNR, francezii s-ar fi decis inainte de termen si au renuntat chiar astazi la contract. Contactati telefonic, reprezentatii Colas nu au confirmat, dar nici nu au infirmat informatia.

Jurnalul National a relatat in urma cu doua saptamani faptul ca disputa dintre Ministerul Transporturilor si Colas se transeaza in termeni ultimativi. Drumul spre mare, inceput in urma cu ani buni, se naste extrem de greu, iar cei 19 kilometri dintre Cernavoda si Medgidia nu vor fi gata nici in acest an.




Potrivit Companiei de Drumuri, insa, firma nu si-ai ndeplinit obligatiile contractuale de proiectare si executie. Constructorului francez i s-a mai reprosat "slaba mobilizare a echipamentelor in santier, precum si lipsa unui program de lucrari coerent, care sa demonstreze capacitatea sa tehnica si organizatorica de a finaliza lucrarile in termenul prevazut". "Neconformarea constructorului pana la data de 15 aprilie 2011 conduce la rezilierea contractului", se arata in comunicatul CNADNR.

Citeste si Jurnalul

Foto: Intact Images

Cum sa pacalesti statul ca sa stai closca pe cateva milioane de euro din banii lui... Aprecierea leului si prabusirea consumului au tinut inflatia sub 8%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x