Antena Căutare

Ce se întâmplă cu prețul gazului după liberalizarea pieței. Romgaz a făcut anunțul

Prețul gazului nu va crește, a asigurat astăzi Romgaz. Românii pot sta liniștiți, din 1 iulie 2020, prețul gazului va rămâne același, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Ce se întâmplă cu prețul gazului după liberalizarea pieței. Romgaz a făcut anunțul
Preț gaze 2020

Romgaz a mai anunțat că începând cu 1 iulie 2020 va continua să asigure cantitățile necesare de gaz pentru toți consumatorii, atât cei casnici, cât și cei industriali.

„Romgaz continuă politică de dezvoltare şi implicare pe piaţă de furnizare gaze pentru ambele categorii amintite anterior. Interesul nostru de a rămâne un jucător activ şi implicat este manifestat prin acţiunile şi politicile investiţionale pe care le avem, continuând să fim preocupaţi de siguranţă în furnizare şi de dezvoltarea pieţei româneşti de gaze naturale”, a declarat Adrian Volintiru, directorul general al Romgaz.

În vara lui 2020 vom putea asista la prețuri ale gazelor cu până la 18% mai mici decât prețurile din vara lui 2019 și, de asemenea, vom avea prețuri mai mici ale gazelor în iarna 2020/2021, cu până la 2% față prețurile din iarna 2019/2020 (în condițiile unei ierni normale), potrivit economica.net.

Citește și: Consiliului Concurenţei: Reducerea accizelor carburanţilor s-a transmis integral în preţ; petroliştii au redus preţurile cu cel puţin 32 de bani/litru

Telekom Romania anunţă noile oferte comerciale pentru cei care se portează în reţeaua sa... Vestea momentului pentru toți românii! ANAF introduce un nou formular pentru impozitul pe venit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x