Antena Căutare

Cum se mențin în formă femeile, chiar și când stau acasă - produsele de modelare corporală sunt secretul lor

Femeile dezvoltă un acut simţ estetic și al proporțiilor pe măsură ce se compară cu altele. Sunt mereu în alertă despre cum arată și deși am depășit acea etapă a stereotipurilor - frumusețea feminină nu înseamnă a fi suplă, 90-60-90 – femeile își doresc totuși armonie în liniile corporale.

Cum se mențin în formă femeile, chiar și când stau acasă - produsele de modelare corporală sunt secretul lor
Cum se mențin în formă femeile, chiar și când stau acasă - produsele de modelare corporală sunt secretul lor

Așadar, colăceii inestetici, rândurile de grăsime pe talie, abdomen sau celulita de pe picioare sunt motive puternice pentru care interesul feminin pentru modelare corporală să fie unul la cote înalte.

Sport, dietă, știm deja recomandările clasice. Cum reușesc însă să se mențină când acest context al pandemiei ne ține distanți de sălile de forță și nutriționiști? Una din soluții, ba chiar o completare la tot tabloul de eforturi făcute este lenjeria specială, modelarea corporala cu ajutorul corsetelor sau centurilor.

Materiale speciale cu efect termic

Mai ales în decursul orelor în care desfășurăm activități fizice și suntem în mișcare, dar și când suntem pasivi, este recomandat să purtăm centuri sau corsete, de ce nu chiar pantaloni de fitness din materiale speciale. Spre exemplu, neoprenul va crea un efect termic asupra pielii, astfel că amplifică eforturile de a slăbi, de a pierde din centimetri. Intensifică arderile și negreșit ajută la procesul de slăbit.

Există o diversitate de astfel de produse. Magazinul online Clessidra este unul dintre cele care vin cu soluții pentru doritori. Importă din Columbia astfel de produse, unele sunt din latex sau non latex, dar în mod cert toate acestea sunt de calitate superioară. Va interesa și acest aspect, dat fiind că sunt menite a fi purtate pe termen lung.

Nu putem omite aici nici faptul că produsele de acest gen pot răspunde unor nevoi diverse. Există indicații și pentru femeile care traversează etapa postpartum. Fie că au născut natural sau au trecut prin operația de cezariană - de preferat a cere sfatul medicului cu privire la această decizie pentru ca operația să se refacă - pot opta pentru centuri speciale care să le ajute să revină la forma abdomenului de dinainte de sarcină. Secretul costă în efectul de aplatizare pe care îl au astfel de produse, cu diferite grade de compresie.

Lenjerie modelatoare purtată oricând

Latexul va crea efectul termic, așadar purtătoarea transpiră mai mult în zona abdomenului și elimină din centimetri în plus. Efectele se văd în timp, așadar producătorii au găsit și calea optimă pentru ca femeile să poată purta lenjeria de acest gen, oricând. Spre exemplu, regăsim inclusiv body-uri de acest gen, ce pot fi purtate pe sub orice tip de haină, fără probleme. Nu au cusături vizibile, sunt confortabile și chiar dacă stimulează transpirația în anumite zone corporale, aceasta nu este absorbită. Așadar, nu rețin mirosurile neplăcute, nu rețin umezeală.

Corsetele sunt printre favorite. Nu degeaba talia îngustă este un reper al unei siluete armonioase. Așadar, fiind și zona unde cel mai ușor depunem grăsime, dar cel mai greu scăpăm de ele, metoda purtării de corset ar putea încânta orice femeie.

Recomandăm să alegeți măsură potrivită, nu cea la care veți dori să ajungeți în viitor. Secretul reuşitei nu costă în a vă înghesui în corsete, pentru că oricum acestea au grad de compresie. Detalii și consiliere regăsiți la clessidra.ro.

Saint Laurent, Gucci şi Balenciaga vor fabrica măşti sanitare. LVMH produce gel pentru spitale... Indicele ROBOR la 3 luni a urcat uşor, la 2,62%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x