Antena Căutare

Curs valutar, 22 ianuarie. Alarmant! Un nou maxim istoric pentru euro. Leul, în continuă depreciere

Banca Națională a României a afișat cursul valutar pentru luni, 22 ianuarie.

Curs valutar. Banca Națională a României a afișat cursul valutar pentru luni, 22 ianuarie. Euro a înregistrat un nou maxim istoric, dolarul a crescut, însă leul este în continuă depreciere.

Curs valutar, 22 ianuarie. Euro a explodat astăzi, ajungând la valoarea de 4.6656 lei, înregistrând o creștere de 0.09 %, față de vineri.

De asemenea, dolarul american a continuat trendul ascendent și a atins valoarea de 3.8059 lei, pe 22 ianuarie, înregistrând o creștere cu 0.20 %, iar francul elvețian - 3,9621 lei.

Cotația record atinsă de euro în raport cu leul vine pe fondul unei aprecieri puternice a monedei europene pe piețele internaționale, unde a atins cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani, în fața dolarului.

De asemenea, analiștii susțin că instabilitatea guvernamentală pe care o traversează România în prezent este una dintre cauzele acestor fluctuații financiare majore.

Se vor da lunar tichete de 500 de lei pentru alimente. Cine intră în posesia banilor... Veste extraordinară pentru români! Un nou ajutor de la stat: se dau tichete lunare de 500 de lei. Cum intri în posesia a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x