Antena Căutare

Datorii de 14 mil. lei: Firmei Dalvig Corp, din grupul RCS&RDS, i s-a cerut insolventa

Unei firme din grupul RCS&RDS, si anume Dalvig Corp, i s-a cerut insolventa. Mai precis, unicul angajat al Dalvig, pro­ba­bil nemultumit ca nu si-a primit sala­riul, a depus pe 13 iulie o cerere la Tri­bunalul Muni­cipiului Bucuresti prin care cere de­clararea falimentului firmei in care isi desfasoara activitatea.

Terme­nul de jude­ca­ta a fost stabilit la data de 10 noiembrie 2011. Potrivit datelor Regis­trului Comer­tu­lui, in 2010, numarul mediu de angajati ai Dalvig Corp era de unu, iar cifra de afaceri se ridica la 593 de lei.

Totodata, datoriile totale ale companiei erau anul trecut de peste 14 mil. lei, la un profit net de zero lei. Tot potrivit Re­gis­trului Comertului, in privinta Dalvig Corp nu exista inregistrari ca se platesc asigurari sociale, contributia de asigurari pentru somaj sau ca se pla­tesc contributiile pentru asigurari de sana­tate.

Dalvig Corp este o societate cu raspundere limitata inma­triculata in Bucuresti, cu un capital social inainte de fuziune de 500 de lei, impartit intre RCS&RDS SA (98%) si Integrasoft SRL (2%).

Sursa: Financiarul

Leul se apreciaza fata de euro, dar pierde teren in fata dolarului. Vezi cursul BNR!... Cathedral Plaza ajunge la CEDO dupa anularea in instanta a autorizatiei de constructie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x