Antena Căutare

Datorii șterse automat de ANAF. Lista actuală cu românii care nu mai sunt datori la Fisc de la 1 ianuarie 2019

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a anulat în mod automat, la începutul acestui an, mai multe datorii pe care românii le-au înregistrat în ultimii ani la Fisc. Astfel, începând cu 31 decembrie, mulți dintre cei care figurau că nu și-au plătit dările la stat în baza de date a ANAF au fost scutiți de plata lor.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a anulat în mod automat, la începutul acestui an, mai multe datorii pe care românii le-au înregistrat în ultimii ani la Fisc. Astfel, începând cu 31 decembrie, mulți dintre cei care figurau în baza de date a ANAF, că nu și-au achitat dările la stat, au fost scutiți de plata lor.

ANAF anulează creanţele fiscale restante administrate de organul fiscal central, aflate în sold la data de 31 decembrie a anului, mai mici de 40 lei“, este decizia care stă la baza măsurii luate de instituția statului. Decizia a fost motivată prin lege, conform Codului de procedură Fiscală.

În acest context, creanţele fiscal care se situează sub cuantului de 40 de lei, aflate în evidenţa ANAF la data de 31 decembrie 2018, au fost anulate în primele zile din anul acesta.

Prețul energiei electrice a atins un nou record. Românii plătesc cel mai mare preț din Europa... BNR Curs valutar 17 ianuarie. Un nou record pentru euro! Cât costă azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x