Antena Căutare

Exemplu DE URMAT pentru tineri. Au ajuns afaceriste, la doar 18 ani!

Două eleve din Cluj şi-au făcut un plan de afaceri detaliat şi pregătesc deja dosarul ca să acceseze fondurile europene cu care să pornească totul

Două eleve din Cluj şi-au făcut un plan de afaceri detaliat şi pregătesc deja dosarul ca să acceseze fondurile europene cu care să pornească totul.

"Să fiu eu şef, şi să nu mă comande nimeni. E un vis realizabil, dar greu de atins". Un vis la care Valerica a început să lucreze, deşi abia a împlinit vârsta majoratului. În pământurile din Turda, viitorul ei va prinde rădăcini în această toamnă. Odată cu primii butaşi de coacăz.

"PH-ul solului este potrivit şi este un sol argilos. Perfect şi potrivit pentru cultura din coacăză. Am vrut să pornesc eu însămi o afacere, bineînţeles mi-am căutat şi un partener". Nu a căutat prea departe. Stătea în aceeaşi bancă cu ea. "Din ele o să facem fructe uscate, o să mai facem sirop, dulceaţă, şi frunzele o să încercăm să le recoltăm şi se folosesc în medicină", a mai explicata aceasta.

Detalii, pe observator.tv!

Industria din România în care nu există şomeri...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Parteneri
Ciambella cu cireșe și cocos. Rețetă de prăjitură din bucătăria italiană
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x