Antena Căutare

Mărirea pensiilor, anunț de ultimă oră! Decizia oficială anunțată de Guvern: „Nu văd de ce se tot rostogolește acest subiect”

Vicepremierul României, Raluca Turcan, a făcut o serie de dezvăluiri importante despre legea pensiilor și despre majorările promise!

Mărirea pensiilor, anunț de ultimă oră! Decizia oficială anunțată de Guvern: „Nu văd de ce se tot rostogolește acest subiect” Galerie
Guvenul a anunțat! Ce se întâmplă cu pensiile în 2020

După ce premierul României, Ludovic Orban, a declarat recent faptul că măririle de pensii și alocații se vor face după o analiză atentă a bugetului și a situației economice de la momentul respectiv, iată că Guvernul vine acum cu noi informații importante.

Raluca Turcan a declarat, în cursul zilei de miercuri, că românii nu au motive de îngrijorare, căci Guvernul a prevăzut deja în bugetul de stat pentru anul viitor (2021) banii necesari pentru creșterea pensiilor cu un procent 40%.

În plus, Raluca Turcan a mai adăugat faptul că românii nu au motive de îngrijorare, căci promisiunile vor fi respectate, motiv pentru care nu înțelege de ce se tot rostogolește subiectul măririi pensiilor.

În momentul în care PNL a ajuns la guvernare şi a fost instalat Guvernul Orban, noi am fost preocupaţi de bunăstare şi am luat o serie de măsuri care într-adevăr ţintesc acolo unde este nevoie, sprijină mediul de afaceri, atrage fonduri europene, astfel încât România să se dezvolte şi românii să aibă bunăstare.

Sunt bani pentru majorarea pensiilor, nu văd de ce acest subiect trebuie în permanență să fie rostogolit atâta timp cât în bugetul de stat pe care l-am făcut, cu niște uriaşe presiuni financiare lăsate în braţe de guvernul precedent, am inclus bani pentru majorarea pensiilor", a declarat Raluca Turcan.

Roche Romania precizează că va contesta în instanţă amenda de 12,8 milioane euro primită de la Consiliul Concurenţei. ”C... Tesla a devenit prima companie auto americană listată la bursă a cărei capitalizare a depăşit 100 de miliarde de dolari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x