Antena Căutare

INS: In septembrie s-au acordat cu 11,5% mai putine autorizatii de constructie

In septembrie s-au acordat 3.845 de autorizatii de constructie pentru cladiri rezidentiale, in scadere cu 11,5% fata de luna august si cu 5,6% fata de septembrie anul trecut, potrivit Institutului National de Statistica (INS).

Din totalul autorizatiilor eliberate, 66,5% au fost pentru zona rurala.


Pe regiuni, cele mai mari scaderi s-au inregistrat in Nord-Est (-175 autorizatii), Sud-Est si Sud Vest Oltenia (-91 autorizatii fiecare), in timp ce in regiunile de dezvoltare Centru si Vest s-au inregistrat usoare cresteri ale numarului autorizatiilor de constructie eliberate.

Fata de aceeasi luna a anului precedent in Nord-Est s-au acordat cu 163 autorizatii mai putine, in Sud-Muntenia cu 148 autorizatii. Cresteri usoare au fost in Sud-Est, Vest si Centru. In regiunea de dezvoltare Bucuresti-Ilfov s-a eliberat acelasi numar de autorizatii de construire eliberate pentru cladiri rezidentiale.

In primele noua luni, s-au eliberat 31.012 autorizatii de construire eliberate pentru cladiri rezidentiale, in scadere cu 5,6% fata de perioada similara din anul 2010.

sursa: fin.ro

FMI ar vrea ca pensionarii si salariatii sa fie protejati... Euforie pe burse, dupa summitul UE. Sarkozy: Primirea Greciei in zona euro, o greseala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x