Antena Căutare

Lovitura care ar putea afecta peste un milion de pensionari în toamna acestui an. Ce se întâmplă cu majorarea din septembrie

Peste un milion de pensionari care încasează pensia minimă ar putea să nu mai beneficieze de o mărire începând cu luna septembrie.

Peste un milion de pensionari care încasează pensia minimă ar putea să nu mai beneficieze de o mărire începând cu luna septembrie.

Partidele din Opoziţie vor să abroge ordonanţa de urgenţă 114, singurul document care prevede creşterea pensiei minime din toamnă.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, dă însă asigurări că acest lucru nu se va întâmpla şi mizează pe faptul că PSD deţine majoritatea parlamentară.

„Acum colegii noştrii ne cer ca OUG să fie aborgată una din măsurile foarte bune spunem noi acolo este indeminzaţia sociala. Aceea denumita pensie minimă. Ori dacă noi renunţăm la acest lucru, ce facem, îi lovim exact pe cei mai de jos oameni, şi vorbim de jos din punct de vedere finaciar, pe care ne dorim să-i ridicăm”, a declarat ministrul Muncii, potrivit Antena 3.

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat, ROBOR la 6 luni a scăzut... Enel extinde un parc solar în Brazilia, investiţie de 100 milioane euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x