Antena Căutare

Ministrul Muncii prevede cresteri salariale de 43% in anii urmatori, inclusiv la Sanatate si Educatie

Dupa ce a anuntat ca bugetarii vor fi reincadrati in 2011 cu salarizare egala pentru aceleasi functii, pornind de la baza din luna octombrie, ministrul Muncii, Ioan Botis, a precizat ca, in fiecare an, legea cadru a salarizarii unitare va fi completata de cate o lege de aplicare si, in timp, vor fi majorari salariale importante inclusiv in sanatate si educatie, in total de peste 43%.

"Vom recupera in mod constant in urmatorii ani, cand vor creste salariile in masura in care economia ne va permite, dar ceea ce am statuat noi prin legea cadru duce la o crestere totala salariala in jur de peste 43%", a spus Botis.

Potrivit purtatorului de cuvant al guvernului, Ioana Muntean, proiectul legii salarizarii unitare va fi aprobat de Executiv luni si va transmis la Parlament, pentrru derularea procedurii de angajare a raspunderii.

Sursa: Financiarul

Proiectul ANL Henri Coanda va fi finantat cu bani de la Primaria Capitalei... Leul s-a depreciat in raport cu euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x