Căutare Live

O conferinţă privind economia mondială din Italia, la care ar fi trebuit să participe şi Papa Francisc, a fost amânată din cauza coronavirusului

O conferinţă referitoare la economia mondială din Italia, la care ar fi trebuit să participe în această lună şi Papa Francisc, a fost amânată pentru luna noiembrie din cauza epidemiei de cloronavirus, au anunţat duminică organizatorii, transmite Reuters.

Conferinţa, organizată de ordinul franciscan romano-catolic, ar fi trebuit să aibă loc pe 16-28 martie, iar la închidere urma să fie prezent şi Papa Francisc. Conferinţa a fost reprogramată pentru 21 noiembrie.

Potrivit organizatorilor, numeroşi participanţi nu ar fi putut să călătorească în Italia. Un număr de operatori aerieni şi-au redus numărul curselor sau au anulat zborurile către şi dinspre Italia. La conferinţă sunt înscrişi participanţi din 115 ţări.

Un purtător de cuvânt al declarat că amânarea nu are nicio legătură că Papa suferă de o răceală şi a fost nevoit să nu participe alături de alţi clerici la un post de o săptămână, lângă Roma.

Bilanţul deceselor provocate de epidemie în Italia a ajuns duminică la 34, iar numărul total al cazurilor de infectarea cu coronavirus totaliza 1.700.

La conferinţă urmau să participe deţinătorul premiului Nobel pentru economie Amartya Sen din India, deţinătorul premiului Nobel pentru pace Muhammad Yunus din Bangladeş, precum şi academicieni, lideri de afaceri şi studenţi din întreaga lume.

Conferinţa, numită ”Economia lui Francesco (Francisc în Italiană), ar fi inclus workshop-uri şi întâlniri cu tineri din regiune Umbria, locul de naştere al Sfântului Francisc.

Sursa : news.ro

Smartphone-urile Apple şi Samsung au dominat vânzările în 2019... UPC devine Vodafone: Cele două companii au demarat proiectul de fuziune, iar data efectivă a fuziunii este 31 martie 202...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri