Antena Căutare

Parc de distractii asemanator cu Disneyland, in apropiere de Bucuresti

In curand, Romania va avea un parc de distractii urias, dupa modelul celebrului Disneyland. Parcul va fi situat in apropierea Bucurestiului si va fi construit in trei ani. Investitia se ridica la peste 140 de milioane de euro.

Primul mare parc de distractii din Romania va fi ridicat langa Bucuresti, pe soseaua de centura, si se va intinde pe o suprafata de 26 de hectare.

Principalele atractii ale parcului vor fi doua montagnes-russe, un turn unde vizitatorii vor putea experimenta caderea libera, un planetarium si studiouri de simulare spatiala.

La acestea se va adauga un parc acvatic. De asemenea, parcul va cuprinde si o sala multifunctionala de spectacole, o zona de cumparaturi, precum si un hotel luxos, restaurante si parcari.

Terenul pe care se va ridica parcul este deja cumparat, iar o prima investitie se va ridica la 45 de milioane de euro. Estimarile arata ca, pentru primul an de functionare, parcul de distractii va avea peste 0,8 milioane vizitatori, urmand sa ajunga la 1,4 milioane vizitatori anual.

Pretul biletului va fi in jur de 30 de euro, de cinci ori mai mic decat in cele mai scumpe parcuri de distractie americane.

Sursa: Antena3

Leul continua sa se deprecieze in raport cu euro. Vezi cursul BNR... Valeriu Tabara: Nu vom fi loviti de criza alimentara. Agricultorii il contrazic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x