Antena Căutare

Primaria Sectorului 3 prinsa cu "licitatia in sac" de CE!

Comisia Europeana a constatat deficiente intr-un contract pe bani europeni acordat de Primaria Sectorului 3 din Bucuresti si a solicitat Romaniei sa respectele normele UE in ceea ce priveste achizitiile publice.

Contractul in valoare de 110 milioane de euro a fost atribuit de Primaria S3 sub forma unui acord-cadru, cu o durata de patru ani, fara a se acorda firmelor participante la licitatie un termen suficient pentru pregatirea ofertelor, conform CE.

De asemenea, CE afirma ca Primaria S3 a modificat in timpul licitatiei caietul de sarcini, printre care criteriile de selectie, fara a publica modificarile in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (JOUE), si apreciaza ca Primaria nu a putut efectua o evaluare obiectiva a ofertelor.

Daca autoritatile de la Bucuresti nu iau masurile necesare pentru a se conforma normelor UE in materie de achizitii publice in termen de doua luni, CE va putea sesiza Curtea europeana de Justitie.

Ambasadorul SUA: Romania trebuie sa continue reformele economice. Doar reducerea costurilor nu e o solutie... NOKIA: Pierderi de aproape 1 miliard de euro in ultimele trei luni din 2011...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x