Antena Căutare

Proprietarii complexurilor rezidentiale au taiat din dimensiunea camerelor

Dezvoltatorii imobiliari au gasit o noua solutie de atragere a clientilor. Pentru a-si vinde locuintele, au taiat din dimensiunea camerelor si, in acest fel, un apartament de doua camere a ajuns la trei fara a fi majorata suprafata construita.

Bucatariile unora dintre aceste apartamente sunt atat de mici incat poti ajunge cu mainile dintr-un perete in altul. Dupa ce se instaleaza si mobila, cu greu se poate face loc si unei mese. Nici domritoarele nu sunt mai spatioase. Domitorul matrimonial are 11 metri patrati, iar celalalt, 10 metri patrati. Nu intra mai mult de un pat si doua noptiere in niciunul dintre ele.

Un astfel de apartament de trei camere cu o suprafata de 57 de metri patrati are un pret de aproximativ 46.000 de euro. Cu aceiasi bani se poate cumpara un apartament intr-un bloc mai vechi, dar mai spatios, insa cu doua camere.

Potrivit normelor impuse de Legea Locuintei, in Romania, garsoniera nu poate fi sub 37 de metri patrati, apartamentul de doua camere ar trebui sa aiba minimum 52 de metri patrati, iar cel cu trei camere, 66 de metri patrati. Dezvoltatorii spun insa ca spatiul este mai putin important pentru clienti. Peste 60t dintre ei au la dispozitie mai putin de 50.000 de euro pentru o locuinta.

Pretul carburantilor stimuleaza hotia: Soferii isi dau jos numerele si alimenteaza fara sa plateasca... Unele dintre cele mai mari banci din SUA, investigate pentru spalare de bani ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x