Antena Căutare

Proprietarii complexurilor rezidentiale au taiat din dimensiunea camerelor

Dezvoltatorii imobiliari au gasit o noua solutie de atragere a clientilor. Pentru a-si vinde locuintele, au taiat din dimensiunea camerelor si, in acest fel, un apartament de doua camere a ajuns la trei fara a fi majorata suprafata construita.

Bucatariile unora dintre aceste apartamente sunt atat de mici incat poti ajunge cu mainile dintr-un perete in altul. Dupa ce se instaleaza si mobila, cu greu se poate face loc si unei mese. Nici domritoarele nu sunt mai spatioase. Domitorul matrimonial are 11 metri patrati, iar celalalt, 10 metri patrati. Nu intra mai mult de un pat si doua noptiere in niciunul dintre ele.

Un astfel de apartament de trei camere cu o suprafata de 57 de metri patrati are un pret de aproximativ 46.000 de euro. Cu aceiasi bani se poate cumpara un apartament intr-un bloc mai vechi, dar mai spatios, insa cu doua camere.

Potrivit normelor impuse de Legea Locuintei, in Romania, garsoniera nu poate fi sub 37 de metri patrati, apartamentul de doua camere ar trebui sa aiba minimum 52 de metri patrati, iar cel cu trei camere, 66 de metri patrati. Dezvoltatorii spun insa ca spatiul este mai putin important pentru clienti. Peste 60t dintre ei au la dispozitie mai putin de 50.000 de euro pentru o locuinta.

Pretul carburantilor stimuleaza hotia: Soferii isi dau jos numerele si alimenteaza fara sa plateasca... Unele dintre cele mai mari banci din SUA, investigate pentru spalare de bani ...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x