Antena Căutare

Seful ANRP, Dorina Danielescu, castiga dublu fata de presedinte

Seful Autoritatii pentru Restituirea Proprietatilor, Dorina Danielescu, castiga 10.000 de lei pe luna adica un salariu de doua ori mai mare decat cel al presedintelui. Si nu este un caz singular. Printre bugetarii de lux se mai numara si Lucian Paun, seful de cabinet al presedintelui Autoritatii pentru Restituirea Proprietatilor.

In timp ce unii angajati primesc doar 1.100 de lei lunar, Dorina Danielescu, presedintele Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor castiga de 10 ori mai mult, adica 10.000 de lei pe luna. Oamenii din ANRP sunt nemultumiti si de orele suplimentare, nu numai de salariile mici. Reprezentantii institutiei sustin ca nu au primit aprobari pentru angajari sau majorari salariale.

Si seful de cabinet al presedintelui Autoritatii pentru Restituirea Proprietatilor, Lucian Paun, castiga 9.400 de lei pe luna, salariu platit de Ministerul Justitiei.

Foto: business-forum.ro

Facebook se imprumuta cu 2,5 miliarde de dolari pentru a-si plati taxele... Ratingul Greciei, retrogradat la cel mai scazut nivel posibil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x